Посети Хърватия - Германия - Холандия - Белгия през Април.

Дестинация:
хърватия - Германия  Холандия  Белгия  
Продължителност:
10 дни
Нощувки:
9 нощувки

Цена

1080 лв. ЗАПИТВАНЕ

Загреб - Нюрнберг - Кьолн - Амстердам - Ротердам - Антверпен - Брюксел - Мюнхен 

10 – 19 април 2020


1 ден

Отпътуване в 05,00 часа от Бургас по маршрут София – ГКПП Калотина-Ниш-Белград -Загреб. Нощувка в Хърватска около Загреб.

2 ден

Закуска. Отпътуване за Нюрнберг. Късния следобяд - пристигане. Пешеходна програма в Стария Град - Катедралите, Къщата и паметника на Албрехт Дюрер, крепостта и др. Нощувка в района на Нюрнберг.

3 ден

Закуска. Отпътуване за Кьолн. Пешеходна разходка с разглеждане на Катедралата - една от най-известните готически катедрали с нетрадиционен архитектурен силует и височина на стрелите 157 м, площада пред Старото кметство, Старият град и районите около р. Рейн. Свободно време. Отпътуване и нощувка в Холандия в района на Амстердам.

4 ден

Закуска. Програма в централната част на Амстердам - Разглеждане на централния площад Дам с Кралския дворец, Новата църква, музея на Мадам Тюсо и Мемориалът на падналите за свободата на Холандия, квартала на Червените фенери. Възможност за едночасова разходка с корабче по каналите. Свободно време в района на Пазара на цветята или площад Рембранд. Нощувка в района на Амстердам.

5 ден

Закуска. Двучасов престой за разглеждане на селището - резерват Заансе Сханс. Посещение на демонстрация за изработка на прочутите холандски сирена и прочутите дървени обувки кломпени. Отпътуване за Хага. Посещение на открития музей на миниатюрите Мадюродам. Програма в Хага: района около Биненхоф - Парламента, Маурицхаус с платна от фламандската школа, Работния дворец на Кралицата - Нордайнде, Пасажа, Квартала с посолствата, Курхаус и др. Нощувка в района на Ротердам.

6 ден

Закуска. Програма в Ротердам - панорамна обиколка - Кметството, Мостовете над р. Маас – Еразмусбрук и Вилембрук. Пешеходна разходка в централната част от Кметството, Църквата Св. Лаврентий, Кубичните къщи и Старото пристанище. Програма следобяд в Антверпен - крепостта Хет стен, Кметството, Паметника на Силвиус Брабо, къщите на Гилдиите, най-голямата Катедрала в Белгия с 4 платна на Рубенс. Нощувка в района на Антверпен.

7 ден

Закуска. Отпътуване за на Брюксел - Катедралата Св. Михаил, Площада Гроте Маркт, Кметството, Сградите на гилдиите, Манекен Пис – пишкащото момченце, символ на Брюксел. По желание посещение на парка Мини Европа и Атомиума. Нощувка в Брюксел.

8 ден

Закуска. Отпътуване за Мюнхен – сърцето на Бавария. Пешеходния тур включва: Площад Мариенплац, колоната на Дева Мария, сградата на старото и новото Кметство, църквата “Свети Петър”, църквата “Фраукирхе”. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.

9 ден

Закуска. Отпътуване за хърватската столица Загреб. Кратка разходка в централната част. Свободно време. Нощувка.

10 ден

Закуска. Отпътуване за България.

Цената включва:

• 9 нощувки + закуски /2-в района на Загреб, 1-в Нюрнберг, 2 –в Амстердам, 1-в Ротердам, 1-в Антверпен, 1-в Брюксел, 1-в района на Мюнхен/;
• транспорт с автобус 3*;
• водач от агенцията;
• застраховка.

Цената не включва:

• градски такси – по 2 евро/вечер за Хърватска, Германия, Белгия и по 4 евро/вечер за Холандия - заплащат се на рецепция;
• входните такси на посещаваните обекти и корабчета по маршрута;
• посещение на комплекса Зансе Сханс, включващо беседа с местен екскурзовод, входна такса за дегустациите – 20 евро човек;
• пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Амстердам – 15 евро/човек;
• разходи от личен характер.

ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИ минимум 25 записани туристи и се заплащат предварително!
Цената е валидна за настаняване в двойни и тройни стаи. Ако няма възможна комбинация се заплаща задължително настаняването в единична стая.

Срокове и Условия:

Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 7 дни след подписване на договора, само при условие, че остават мин. 60 дни до датата на отпътуване. Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането.

Плащания:

• до 3 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек;
• до 10 дни преди Тръгване 100%

Неустойки:

• за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета
• за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%
• за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%
• за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация:

• Офертата важи при минимум 40 туристи;
• При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването;
• Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина;
• Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни;
• Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.

 

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.